Therese<3

     Min lilla H'mara!



In the school

Sitter på lektion, har precis haft rast. Var ute med Therese och Yasin gänget.  Höll på att dö av garv nyss när Therese fick största dampet, har ingen aning om vad hon fick damp på men hon har ju sitt lilla ryck! haha hon gick i korridoren och helt plötsligt slår hon sönder en tavla. Så nu sitter hon och tar bort all glas splitter i sin hand! hon är rolig hon.
Slutar kvart i tre idag, på en fredag liksom.. lite segt! Efter skolan ska jag till stan med Therese och shoppa. Får se vad man köper. Förhoppningsvis köper jag en jeans jacka som jag har velat ha länge nu.
Ikväll ska jag vara med Therese och hennes kompisar, vi ska väl kröka antar jag....... men de nice!

Får se om jag skriver liter senare, puss på er alla och ha en bra dag!


Amor de pobre

Helt sjukt! Therese har fått mig att börja lyssna på spansk musik. Visst det har ju alltid gått att lyssna på den sorts musiken, men jag är helt besatt! Det är Yasin och hans kompisar som smittat av sig på oss, men det är bra! Här får ni den bästa låten av dom alla än så länge. Så jävla skön, nästan så man vill upp och dansa!




Contra




Du rubbade hela min existens
Du suddade hela min min vänskapskrets
Du , trubbade av mig med skitmoral
du , blundade när du rasa mitt liv totalt
Du var precis som jag önskade dig vara
Du var så underbar men sen så släppte du taget
jag tänker på dig och det värker i magen
Men jag tar en dag i taget , vandrar på men jag brister
Att du skulle såra mig , ja det kanske jag visste
En viss ignorans och en gnutta av hopp
Men det lilla vi hade bara sudda du bort
Jag har mitt inre kval och mitt sinnesval
men när jag ser dig på stan nu så springer jag
Jag orkar inte plågas , jag kommer inte våga
Det enda som jag gör nu är att torka mina tårar
För att somna får jag gråta tills kudden blir kall
Jag hör röster i mitt huvud som sjunger ditt namn
Jag ska ge upp för jag har ingen chans jag vet
Att du bara playa mig av taskighet
Och mitt inre det gör du tomt
Men i mina ögon så är du en könsjukdom
Mina tårar strömmar, det finns spår att dölja
Jag har sår att skölja, men jag pallar inte
Du är falsk och elak, du sviker mig jämt
men endå så lyckas du få dit mig igen
Sanningen är att jag är lättlurad
och du utnyttjar det, de är det som är det fula
life goes on!

Tessis

Sitter hemma hos Therese och har as roligt! Synd bara att jag är så trött. Har varit trött hela dagen. Har verkligen inte kunnat sova någonting inatt, har vaknat upp flera gånger. Men men... Idag har jag inte gjort så mycket. Förutom att jag har varit med Therese. Först var vi i skolan, och efteråt drog vi tillbaka till skolan för att kolla på när Yasin spela fotboll. Det var inte direkt roligt pga att det var väldigt kallt ute. Men vi hade det kul i vilket fall som helst.
Nej nu ska vi sova.

Sov så gott, puss!

Hela paketet

Hej!
Har varit väldigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men ska bli bättre på det. Kan väl börja med att säga allt som hänt i helgen. I fredags var jag bara hemma, skulle jobba i lördags så orkade inte gå ut på kvällen. Efter att jag hade jobbat i lördags drog jag på fest i strand med Linn, Jennifer och Andrea. Festen var inte direkt den bästa så vi bestämde oss för att dra till donken där jag jobbar. Det var bara jag och Jennifer som åkte dit, dom andra åkte hem. Vi skulle hälsa på Johan och Driss. Vi kom dit ungefär vid 3. Efter det så åkte vi till sköndal med Johan, Micke, Driss och Erik. Vi kom hem ungefär vid 8. Jobbig tid pga att jag jobbade på söndagen, men i vilket fall som helst kom jag upp i alla fall helt oroligt! Nog om helgen. I tisdags började skolan, inte kul! men det var roligt att få träffa dom i klassen.
Idag var Johan, Micke, Driss och Hassan o hälsade på mig och Tessan i skolan. Verkligen jättekul! Nej men Johan var på dåligt humör av någon konstig anledning. Men alla har vi våra dåliga dagar. Nu ska jag bara ta det lugnt, får se om Driss ringer lite senare så kanske man går ut med Tessan och dom.

Skriver lite senare!

Då var det dags igen

Ikväll vart det ingen utgång för mig inte, ska upp tidigt imorgon och jobba. Så ansåg att det smartaste var att sova ut istället. Dessutom är det mycket skönare. Ska jobba från 11-9 så måste spara på mina krafter. För dom som inte vet så jobbar jag på mcdonalds i skanstull.
Har precis duschat, så ska väl sätta på en film så jag kan somna till den. Men tänkte att jag kunde skriva ett kort inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Jag skriver när jag kommer hem imorgon, eller om jag hinner skriva innan jag går till jobbet imorgon. Får se om jag har någon ork.

Ha en underbar natt! / A

lovely day

Kom precis hem, har varit med älsklingen! Ska börja fixa mig så att jag kan gå ut och träffa Johan, Micke och Hassan. Ska bara vara med dom en liten stund, för Johan ska jobba 8 så hinner inte vara med dom så länge.
Ikväll ska jag träffa Jennifer, Jimmy och dom tror jag. Det ska bli jätte mysigt! har inte träffat vissa utav dom sedan nian, så det ska verkligen bli roligt. Har ingen aning om vad vi ska göra, men det ordnar sig alltid för dom är sköna människor så man har alltid det kul med dom.
Man blir så glad när det är fint väder ute, det är nästan så att man sätter på sig shorts! nej men får bara en sån sommarkänsla. Hoppas det håller ett tag nu.

Nej nu ska jag in i duschen och sen fixa mig, puss!



turen börjar vända

Som alla vet har jag varit sjuk i några dagar, har försökt med allt men har inte blivit av med hostan.. Men nu äntligen börjar jag må mycket bättre. Trodde nästan att jag skulle få vara inne hela lovet, och det skulle jag inte klara av utan skulle gå ut i alla fall. Så det är bättre att jag nästan är frisk och kan gå ut än att jag mår skit fast jag går ut ändå. Fast i slutändan blir det väl ändå samma resultat. Kommer bli sjuk igen och kommer få ligga i min säng med feber. Blir bara nere när jag tänker på det. Nej nu skiter vi i det.
Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen, är ensam hemma så det är väldigt skönt. Mamma och dom är i västerås hos min mammas pojkväns föräldrar så dom kommer hem ikväll.
Ikväll får jag se vad som händer. Förmodligen ska jag träffa min älskling Johan, men får se om jag verkligen har någon lust att ens överhuvudtaget gå ut med tanke på att jag inte är helt frisk ännu. Men man vet aldrig!

Ni får ha det så bra så länge, så skriver jag lite senare! / A

I just love it

Har precis ätit klart. Det var inte direkt gott med kebab, men det smakade iaf. Synd att man inte var så sugen bara.
Funderar på om jag ska duscha nu eller efter jag har kollat på stomp the yard, min favoritfilm!
Det är något med den filmen som gör att jag inte kan sluta kolla på den, otroligt nog är den inte killen. Utan tror det är självaste handlingen som gör att jag totalt fastnar för den och kan se den om och om igen. Men nog om den filmen!
Det här blir nog det sista inlägget jag skriver för ikväll, är ganska trött av mig som dom flesta vet om. Så går och lägger mig ganska tidigt och speciellt när jag är sjuk. Nej nu har jag bestämt mig för att jag nog ska duscha före jag sätter på filmen. Annars kommer jag nog bara somna. Skriver förmodligen imorgon.

Ha en bra natt allihopa!



Face Down




unbelievable

Så himla irriterad! hostan går aldrig över, så mamma var gullig som åkte iväg och köpte hosttabletter till mig. Kan inte få i mig flytande, då spyr jag! Menmen... Tog precis tempern och det visade sig att jag har feber 38.4 inte kul! så min kväll blir till att spenderas i min säng och kolla på film. Men det är mysigt det också. Det var meningen att jag skulle träffa Johan som slutar kl 7, men det blir inget av med den saken tyvär. Vi får träffas någon annan dag.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med kebab. I vanliga fall brukar jag älska kebab, men just nu har jag verkligen ingen aptit!
Får se om jag kanske skriver senare, ha de bra!

:)

Hej!
Är fortfarande sjuk, as jobbigt.. Så funderar på att bara vila idag, så att jag kan gå ut imorgon frisk hoppas jag!
Känns lite meningslöst att vara sjuk när jag har påsklov, men det är äkta jag o bli sjuk när jag äntligen är ledig från skolan, lite smått irriterande!
Idag följde jag med Johan och Micke in till stan. Johan skulle göra sitt teoriprov men det gick inte så bra. Skulle vara en fördel att plugga, men han är ju som han är. I alla fall... Medans Johan gjorde sitt prov följde jag med Micke när han skulle äta, det var jätte mysigt :)
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt som sagt så att jag blir frisk tills imorgon. Får se om jag skriver lite senare.
Peeeeace!

de var på tiden

Äntligen fredag!
Nu sitter jag i skolan på Marias lektion, skit tråkigt... Efter skolan ska jag kolla på fotboll med Therese och Pauo, ska kolla på Thereses älskling yasin och hans kompisar men ska nog inte stanna kvar så länge, måste fixa mitt bankomat kort också.
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, eller så ska jag träffa Johan.. får se vad som händer.
Är så himla trött på skolan, bara en massa plugg orkar verkligen inte! Men måste kämpa på.
Får se om jag skriver senare, annars skriver jag imorgon!

Puss på er


RSS 2.0