Halo

Kommer aldrig att tröttna på den här låten, lyssnar på den hela tiden!



.

Haallååå!
Har inte haft tillgång till någon dator, så har inte kunnat blogga nånting men iaf... I fredags var jag med min bästis Emma från sätra, vi var på chillkrök hos Josés kompis Linn med Johan och dom, det var mysigt!
I lördags jobbade jag, så orkade inte gå ut senare på kvällen somnade runt 10 så de var as skönt...
Söndagen spenderade jag min tid på mitt jobb, skit kul noooooot!  Nej men det var ganska jobbigt. Efter jobbet träffade jag och Therese Johan och dom, vi åkte hem till Therese och chillade där! Så såg min helg ut.
Nu sitter jag i skolan på datakunskapen, är galet trött. Ska träffa Johan efter skolan tror jag med Therese och Micke :)

Skriver lite senare!

Suuuck!

Hej!
Sitter i datasalen och är as trött. Har svenska lektion och måste läsa ett tjockt häfte för att kunna förstå vad jag ska göra sen. Sjuuukt jobbigt!
Somnade igår så kunde aldrig skriva i bloggen, vart så jävla trött efter allt pluggande.
Äntligen är det fredag. Ska träffa Johan och José ikväll, det ska bli mysigt! men tror inte jag kommer stanna kvar där hela kvällen, ska nog till mickis senare så jag har närmre hem!
Nej nu måste jag fortsätta att jobba... får se om jag hinner skriva mer sen.


-

Har precis ätit lunch, så nu ska jag kolla på andra avenyn och kitty är ju lätt den som är skönaste av dom alla!  väntar bara på att Emma ska komma hem så att hon kan kolla det tillsammans med mig. Hatar att sitta och kolla på film/program helt själv, så himla tråkigt!
Efter det måste jag plugga lite matte, ligger efter pga att jag varit sjuk dom gångerna vi haft matte, men nu ska jag allt komma ikapp dom andra..
Skriver lite senare när jag pluggat klart.

Puuuussss!





 


party party

Sitter och kollar på bilder på min lillasysters dator, då jag hittade bilder från Christel och Linns fest!
Den kvällen var lyckad! roligt folk och bra musik. Här får ni lite bilder därifrån!






















mysigt

Idag blir det ingen skola för mig, ligger hemma i sängen och är sjuk.... Men det är ganska skönt, för då slipper jag skolan!
Har precis ätit frukost, så är proppmätt. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på en film. Har ingen aning om vilken film jag ska se, men tror att det får bli greenstreet hooligans, den är så sjukt bra och sorglig. Och såklart så ska den snyggaste dö liksom.. gråter varenda gång! menmen.....
Skriver senare, puss!



vilken dag!

Har nog aldrig varit så här irriterad någonsin. Det värsta som finns är folk som tror att dom kan allt!
Som nu, blir på skit dåligt humör när jag inte får saker att fungera som jag vill och då ska emma komma och tro att hon kan när hon i själva verket inte har någon som helst aning om vad hon pratar om, så jävla störande!
Men skit i det....

Idag har det varit en ganska rolig dag faktiskt. Haft as kul i skolan pga att vi drev lite med en kille som heter Sebbe (mickis kille) han vågar inte gå förbi oss tjejer i matsalen, skit gulligt! tror han är lite kär i mickis faktiskt! varje gång han går förbi oss säger vi hej till han för att jävlas med mickis, som vi gjorde idag och han skämdes ganska mycket stackarn, men kul var det!
Dagen slutade med att niklas fick en dörr på sig, undra av vem (a)! nej men han har sig faktiskt själv att skylla, är man så dum som han och ska springa ut precis när jag stänger dörren, ja då får man skylla sig själv.. han får väl kolla vart han springer nånstans HAHAHAH!
menmen.. så kul har vi i skolan!

HAHAH!

Har skit trååååkigt, så här får ni en video på anna, rebecca och mig.



Skönaste!

Shuleliluu!
Sitter på lektion och har as roligt, helt otroligt... Gjorde precis så att niklas skada sig för livet.
Anna berggren och Hanna saltvedt sprang iväg med niklas keps, och jag stod vid dörren och slängde igen dörren på hans huvud. Så nu har han en cpskada! :(
Här har ni ett videoklipp på han efter att han slog i huvudet.


FÖRSTA INLÄGGET

Hej!
Har ingenting att göra, så tänkte att jag kunde skapa en ny blogg...
Sitter i skolan just nu med rebecca och anna... dom andra har redovisning, men vi behövde inte göra den idag. Skönt!!
Efter skolan ska jag till pappa och sova kvar där, har inte träffat han på jätte länge, så det ska bli roligt!
Puuusssss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0