underbaaart!

Nu har vi äntligen lov! lov o lov vettefan men är ledig idag(onsdag) till söndag, det är rätt nice! Ikväll ska jag vara med Tessan, Mickis, Hanna och massa fler. Har ingen aning om vilka det är. Det är några som Mickis känner. Vi ska grilla, kröka och spela kubb vid tyresö slott. Det tror jag kommer bli rätt så trevligt.
Idag har jag bara varit i skolan, haft prov... gick ganska segt men jag hoppas jag klarar mig i alla fall, gjorde mitt bästa.
Nej nu måste duscha. Får se om det blir till att skriva något kort inlägg senare.

Puss!

finally!

Hallå allihopa!
Har inte bloggat på hur länge som helst, har verkligen inte haft någon tid. Men nu är jag igång igen hoppas jag!
Sitter på lektion och har as tråkigt, det enda positiva är att tessan sitter bredvid mig såklart! haha. Just nu sitter jag och tessan och funderar ut hur vi ska göra med donken pga att vi ska pierca oss i tungan, och vi får inte ha någon tungpiercing när vi jobbar. Men vi ska göra det ändå och hoppas på att dom inte märker något! ;D
Idag är det fredag så ska vara med Andrea, har ingen aning om vad vi ska göra men vi kommer på något, får se om tessan är med oss ikväll eller inte, hon gör som hon vill men det blir ju roligare om damp tessan är med oss!
nej nu ska jag på lunch!
puss på er, ha de så bra! skriver ett inlägg lite senare.

RSS 2.0