nails

Har verkligen inte bloggat på flera veckor nu, har jag tappat intresset? nej så får jag inte tänka. Men har aldrig tid längre.. Så får bli några inlägg ibland. Nu sitter jag iallafall hemma hos tessan, ska åka iväg nu och göra naglar, ska nog ha blå turkos tipp... as coolt! Ikväll ska nog jag och tessan antingen ta det lugnt, eller festa! får se hur det blir. Nej nu ska jag åka tar säker kort på hur naglarna ser ut imorgon! :D
HA EN BRA KVÄLL!


tisdag

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här brevid mig igen
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig

sex on fire

Det känns som om jag aldrig är hemma nu för tiden! vettefan vart jag håller hus, lite överallt antar jag... Har inte bloggat på ett tag nu just på grund av att jag aldrig är hemma. Men nu har jag kommit hem iallafall.. Var i sätra hos min farmor och dagen innan var jag hos pappa. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar någon gång, det blir tacos.. Det ska bli suuuper gott! I lördags hade therese sin kräftskiva, det var as kul faktiskt vi var några stycken ifrån början, sen kom det fler folk, vissa från mitt jobb och så där.. Jag hade det skit trevligt, tills en psykbrud tog hus i helvete.. menmen tänker inte ens berätta vad som hände, så sjukt! Men iallafall.. Kings of leon är förjävla bra, hans röst är så otroligt bra. Att den är hes gör det hela ännu bättre, så tänkte bjuda på en låt!



Knock you down

Rin on the Rox
 

19:53

Faan va mätt jag är nu asså! är hos tessan, vi har precis ätit middag. Det vart köttgryta m.ris, sallad och vitlöksbröd. Det var as gott. Till efterrätt vart det någon slags choklad glass tårta som också var god. Ikväll blir det nog till att ta det lugnt, är så himla trött, men får se om vi drar hem till Dennis och är där. Idag har jag varit med therese, eve, desse och pauo en stund, vi sola och lyssna på musik de var chill. Imorgon ska jag till pappa vilket ska bli jätte skönt, saknar han jätte mycket, har inte träffat han på ett tag nu, så det ska verkligen bli jätte skönt.
Ni får ha en bra kväll!

onsdag

Såå skönt! har legat ute hela dan o bara solat. Jätte skönt att det fina vädret har börjat komma tillbaka igen. Idag fyller min mamma år, så ett stort grattis till henne! :D
Nu tänkte jag faktiskt gå ut igen och sola lite mer, så man får tillbaka sin bruna färg! haha.. skriver lite senare!

Här är lite sommar bilder!


Christel

Andréa och Isabelle

Christel

Björn och Christel

Björn och jag

Jag

Andréa och Isabelle

Christel

Christel

Björn


haha så fult

Är med christel, har precis ätit nudlar som hon har gjort. det var verkligen "jätte gott" nej men det var väl gott. Nu ska vi göra oss i ordning och sen dra in till stan och fika på kvarnen. Måste bara se den snygga killen som jobbar där, han är verkligen as snygg, så får se om han jobbar. Hoppas!! haha.
Igår var jag, christel och björn i stan och var runt där, åt på donken och så. På dagen jobbade jag som alla andra söndagar, tråååkigt! nu ska jag jobba om en vecka igen, det ska bli skönt. Har varit så trött sen jag kom hem från katrineholm. Det var en utmattad vecka på grund av att man gick upp så tidigt för att äta frukost. Men hade det bra där, träffade jessica och mickis vilket var kul. Och det roligaste där var nog när min lillasyster emma skulle visa upp sig för några killar där, så jävla fult. Det började så här: Jag, min låtsas pappa fredrik, min lillasyster ida och emma skulle åka och handla mat, då stannade emma och ida kvar i bilen medans jag och fredrik gick in och handla. När jag packar maten vi handlat ser jag hur emma klär av sig sitt linne i bilen till sin sport bh eller vad det heter. Och går ut bilen för att "kasta" nånting. Då självklart går det förbi killar. Sen ser hon hur jag kommer, och springer fort in i bilen och sätter på sig sitt linne. Asså helt seriös det var det roligaste jag varit med om, sen när jag säger till henne att hon gjorde så enbart för att det gick förbi killar nekar hon direkt och blir as sur, men men det var roligt! Nu ska jag fixa mig!
Puss!

home sweet home

Hemma äntligen! Har aldrig i mitt liv haft en sån fruktansvärd hemlängtan.. Visst har jag haft det roligt, men har saknat mina kompisar och stockholm. Ska berätta mer imorgon om vad jag gjort och vad som hänt och så i Katrineholm, hinner inte berätta mer nu, måste fixa klart mig sen bege mig mot bussen som går om 15 min, så måste skynda mig nu!
Have a nice evening!


RSS 2.0